Kihelkonna saab uue kultuurijuhi (3)

Kihelkonna vallavalitsus on pikemat aega otsinud valda kultuurijuhti ning suure tõenäosusega võtab vallavanem Jüri Saar täna tööle Margus Kõrgessaare, kes vallavanema sõnul jäi kahest kandidaadist sõelale just seetõttu, et oli kohalik inimene.

Saar nentis, et valla kultuurijuhi ametiks ei ole pelgalt rahvamaja juhatamine, vaid tegeleda tuleb kogu valla kultuurielu juhtimisega.

“Ega organiseerimistöö ei tähenda seda, et inimene peaks ise laulma, tantsima ja trummi lööma, vaid seda, et kultuuritöö toimiks kogu vallas – olgu siis Kihelkonnal, Vilsandil või Pidulas ja Loonal,” märkis ta.

Samuti loodetakse Kõrgessaarelt, et tal õnnestub ellu äratada Kihelkonna valla päev ning leida vallale oma kultuuri kaubamärk – nagu seda on Muhus Juu Jääb ning Leisis Õlletoober.

Print Friendly, PDF & Email