“Mustjala pulma” alkohol osteti valla raha eest (3)

Mustjala valla revisjonikomisjon esitas vallavalitsusele järelpäringu valla rahaliste vahendite kasutamise kohta seoses kultuuriprogrammiga “Mustjala pulm”.

Revisjonikomisjoni töös osalenud Henno Ellermaa sõnul tuli revideerimisel välja, et valla raha eest on ostetud “Mustjala pulma” tarbeks viina, õlut ja veini. “Summa oli alla kahe tuhande krooni,” märkis Ellermaa, kelle hinnangul on taoline teguviis taunitav. “Juua võiks ikka oma raha eest,” leiab Ellermaa.

Volikogu esimehe Toivo Lõhmuse sõnul põhjendas vallavanem Kalle Kolter kesvamärjukese ostmist sellega, et etenduses käib ringi õllekapp. Viina ja veini olevat ostetud etenduse lõpupeo tarvis, vahendas Lõhmus.
Oma Saarele vallavanem Kolter teemat kommenteerimast loobus.

Liise Kallas, Rita Loel

Print Friendly, PDF & Email