Jalgpalliturniiri Tuule Karikas 2007 I etapp toimub Salme põhikoolis

Kolmapäeval, 24. oktoobril algab kell 10 Salme põhikoolis kogu Saare maakonna koolide algklassiõpilastele mõeldud satelliitturniir jalgpallis Tuule Karikas 2007. Turniiri korraldaja on jalgpalliklubi FC Kuressaare ja korraldamist toetab Tuule Grupp.

Turniir on suunatud kõige väiksematele kooliskäijatele ehk 1.–4. klassi lastele, nii poistele kui ka tüdrukutele, et kaasata võimalikult palju maakonna koole ja anda lastele võimalus võistelda teiste omaealiste lastega teistest koolidest. Kuna Saare maakonnas on mitmeid väikseid koole, kus ei ole võimalik moodustada klassi võistkonda, otsustasime võistlusse kaasata kõik algklassid.

Tegemist on satelliitturniiriga, mille võitja selgub alles pärast viimast etappi. Registreerunud on 17 võistkonda 15 koolist. Kahjuks on oma eemalejäämisest teatanud Orissaare gümnaasium, Kärla põhikool ja Saaremaa ühisgümnaasium. Suure üllatusena tuli muidugi viimase eemalejäämine. Tegemist on siiski väga suure kooliga – näiteks Lümanda ja Valjala panid kumbki välja kaks võistkonda, ehkki kummaski koolis õpib kokku sama palju õpilasi kui SÜG-i algklassides.

Turniir koosneb 4 etapist. Esimene etapp, nagu juba mainitud, toimub Salmel, järgnevate etappide toimumiskohad on veel kinnitamisel. Sellest teatame pärast esimese etapi kokkuvõtet. Küll on teada etappide toimumisajad: 24.10.2007, 28.11.2007, 27.02.2007 ja 21.05.2007. Turniiri süsteem on väga lihtne, kõik mängivad omavahel läbi (nelja etapiga igal võistkonnal 16 mängu kokku) ja kokkuvõttes enim punkte kogunud võistkond on võitja.

Margus Kuusk

Print Friendly, PDF & Email