Heategevuskampaania andis ligi 4000 krooni

Läinud nädalal seoses ülemaailmse valge kepi päevaga Kuressaares toimunud Lions-klubi heategevuskampaania käigus “Saa nägijaks” koguti 3700 krooni.

Kuressaare Lions-klubi sekretär Andrus Lulla ütles, et üritust võib igati kordaläinuks pidada, sest 8.–14. oktoobrini kestnud heategevuskampaania käigus koguti annetusi 3700 krooni. “See summa on kindlasti aga veel suurem, sest meie korjanduskastid Rae keskuses ja Saare Selveris on alles üleval,” rääkis ta. “Ja pealegi pole meil veel täit ülevaadet sellest, kui palju annetusi meie klubi liikmed personaalselt kogusid.”

Lionsite seekordse heategevuskampaania eesmärgiks on vaegnägijate abistamine. Kampaania käigus kogutud raha abil on kavas toetada Ida-Tallinna silmakliinikut aparaadi soetamisel, mille abil oleks võimalik parandada ennetähtaegselt sündinud laste nägemispuudulikkuse diagnoosimist. Lisaks on plaanis abistada Tallinna Heleni kooli pimedate klassi punktkirja raamatute ostmisel ja Tartu Emajõe kooli abivahendite soetamisel.

50% heategevuskampaania käigus kogutud vahenditest võib Lions-klubi iga piirkondlik organisatsioon kasutada oma maakonna vaegnägijate abistamiseks. Kuidas on Saare maakonnas laekunud annetusi kavas kasutada, ei osanud Andrus Lulla eile veel öelda. “Enne vastavate otsuste langetamist peame kindlasti nõu ka Saaremaa Pimedate Ühingu esindajatega,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email