Lugeja Mure

Minu maa peal olev elektriliin on viidud maa alla, aga vana õhuliini post on ikka veel püsti. Kuna see on alt päris mäda, siis kardan, et see võib järgmise suurema tuulega mu maja peale kukkuda. Kaks aastat tagasi võtsin Eesti Energiaga ühendust ja post lubati ära viia, aga seni seda tehtud ei ole. Mida pean tegema, et post maha võetaks?

Vastab Eesti Energia saarte piirkonna käidusektori juhataja Ülo Ilvest:
Inimene, kelle maa peal on mõni vana elektripost, andku sellest teada meie klienditeenindusse (Tolli 27, Kuressaare). Seal lisatakse inimese soov andmebaasi ning teavitatakse klienti, millal on meil võimalik tulla posti maha võtma. Kui kiiresti seda teha on võimalik, sõltub mitmest asjaolust.

Näiteks mõnes kohas on hetkel maa nii pehme, et ei pääse kuidagi ligi.

Üldjuhul võtame kõik postid maha, aga sellega läheb aega. Mõnel juhul on postid veel püsti, kuna inimesed palusid esialgu posti alles jätta (näiteks linnupesa pärast).

Oleme märganud, et pimedal ajal ei põle tänavavalgustus Pihtla teel ja Tehnika tänava kandis. Oleme helistanud tänavavalgustuse häiretelefonile, aga seal vastab alati automaatvastaja. Jätame teate, aga midagi ei muutu. Ja miks põlevad aeg-ajalt mõne tänava elektrilambid lausa keset päeva?

Vastab Eltel Networks AS-i Kuressaare osakonna juhataja Peeter Paju:
Tänavavalgustusriketest tuleb teatada meie häiretelefonil 45 33 340. Teie teate registreerib automaatvastaja. Viga parandatakse kolme-nelja päeva jooksul.

Päevasel ajal põlevad lambid vahel sellepärast, et meie töömehed parandavad katkiseid kohti ning neil on vaja kontrollida, kus on viga, ning hiljem, kas see on parandatud.

Print Friendly, PDF & Email