Päästeamet kontrollis haigla evakuatsioonivalmidust

Päästeamet kontrollis haigla evakuatsioonivalmidust

 

Eile Kuressaare haiglas toimunud tuletõrjeõppus läks Saaremaa päästekeskuse juhi Margus Lindmäe kinnitusel korda. „Õppus oli korraline, kuna aeg-ajalt tuleb kontrollida, kuidas toimib koostöö reaalsuses.”

Päästekeskuse juhi sõnul on küll igal hoonel oma evakuatsiooniplaan olemas, kuid aeg-ajalt tuleb asi üle vaadata ja üht-teist kohendada.

Tuletõrjeõppusel, kus osales lisaks pritsumeestele ka haigla personal ning evakueeriti haigeid, avastati Lindmäe sõnul sedagi, mida saaks teha paremini. „Päästeteenistus püüab nüüd koos haiglaga leida tee, kuidas koostööd parandada,” lausus Lindmäe.

Ta lisas, et eilne õppus oli tavapärane ning taolisi harjutusi korraldatakse ka edaspidi.

Print Friendly, PDF & Email