„Kärla vald – minu kodu“ (2)

Niisugust nime kannab Kärla valla haridus- ja kultuurikomisjoni välja kuulutatud fotokonkurss, millele korraldajad ootavad fotosid valla elu-olust, sündmustest, inimestest, vaatamisväärsustest – kõigist ja kõigest, mis vallaga seotud.

Piltide esitamise viimane tähtaeg on 31. oktoober. Digitaalseid fotosid saab saata aadressile margit@karlavald.ee. Paberil pildid (10×15) tuua vallamajja sekretäri kätte või postitada aadressil Pargi 1, 93 501 Kärla, märksõna „Fotokonkurss“. Fotole lisada pildistaja nimi, vanus, aadress, telefoninumber ning pildistamise aeg. Kena, kui pildistaja mõtleb oma fotole ka tabava allkirja.

Huvitavamatest fotodest koostatakse näitus ja võitjad saavad valla lipupäeval väärilised autasud. Fotokonkursil paremateks tunnistatud pildid pannakse üles ka valla kodulehele.

30. septembril lõppes kandidaatide esitamine Kärla vallavolikogu kultuuri- ja hariduskomisjoni välja kuulutatud stipendiumide konkursile. Välja antakse Peeter Südda nimeline haridus- ja kultuuristipendium, Peeter Süda nimeline muusikastipendium, Suure Tõllu nimeline spordistipendium ning kolm Kärla valla noortestipendiumi (Hea õppur, Aktiivne noor, Hea sportlane).

Vallasekretär Margit Kaldre ütles Oma Saarele, et stipendiumidele on esitatud kuus kandidaati, kelle nimed olid eile veel kinnistes ümbrikutes.

Juhul kui mõnele stipendiumile on nominent esitamata, jääb preemia välja andmata. Traditsiooni kohaselt annavad vallavanem ja volikogu esimees tublimatele stipendiumid pidulikult kätte valla lipupäeval 6. detsembril. Samal päeval autasustatakse ka konkursi „Kodu kauniks“ võitjaid.

Print Friendly, PDF & Email