Vallimaa tänava eramajade asemele ühiselamud (13)

Vallimaa tänava eramajade asemele ühiselamud

 

Kuressaare linnaarhitekti kohusetäitja Tuuli Org esitles eile Oma Saarele Vallimaa tänavale plaanitava parkimismaja ja ühiselamuhoonete maketti.

Osaliselt maa alla ehitatud 126-kohalise parkimismaja ja kolmekorruseliste ühiselamute tellija on firma OÜ Saarlase Vara ning projekteerija arhitektuuribüroo Luhse & Tuhal.

OÜ Saarlase Vara plaanib ühiselamud ja parkimismaja rajada Kuressaare ametikooli vastas olevate eramajade asemele. Ühiselamud rajataks praeguste individuaalelamute Vallimaa 6, 8 ja 10 asemele, parkimismaja aga ehitataks striptiisiklubi Aspasia vastas paiknevale Torni tänav 9 krundile, mis praegu on linna omanduses.

OÜ Saarlase Vara omanik Raivo Kaseorg ütles Oma Saarele, et linnavalitsus ei ole seni firma plaanide osas oma seisukohta avaldanud, seega pole võimalik öelda, kas kavandatud ehitusmahud ka tegelikult kunagi ellu viiakse.

Print Friendly, PDF & Email