Kaarma värskendas suhteid Väike-Maarjaga (1)

Nädalavahetusel allkirjastasid Väike-Maarja ja Kaarma valla esindajad „Heade kavatsuste protokolli“ ning põhikoole ühendava koostööleppe.

Kahe valla sõprussidemete 15. aastapäeval ametlikustatud protokoll hõlmab Kaarma valla haridus- ja kultuurinõuniku Rein Orni sõnul kahe valla ühistegemisi.

Põhikoolide koostöölepe kinnitab juba toimuva ühistegevuse jätkamist, ütles Kaarma põhikooli direktor Riina Piterskihh ning tõi välja eelseisva rahvaloome-, vee- ja suusalaagri ning fotokonkursi, kus võivad osaleda Kaarma, Aste ja Simuna põhikooli õpilased. Koostööd on plaanis arendada ka arvuti vahendusel, näiteks ühised viktoriinid, märkis direktor.

Sõprussidemete tähistamisele Saaremaal sõitis Ida-Virumaalt Väike-Maarjast 33 inimest. „Lisaks tutvumisele Kaarma vallaga toimusid nii kultuuri-, haridus-, sotsiaal- ja noorsootöötajate kui ka valdade juhtkonna töötoad, kus kavandati tulevikuplaane,“ rääkis Orn ning lisas, et kohtumine lõppes piduliku koosviibimisega linnateatris, kus kuulati-vaadati kahe valla taidlejate kontserti ning keerutati tantsu ansambli Helios ja Ivo Linna muusika saatel.

Print Friendly, PDF & Email