SWE-7 meistriliiga vastu ei saanud

SWE-7 meistriliiga vastu ei saanud

 

Kuressaare SWE -7 kaotas Eesti meeste korvpalli karikavõistluste 1/16 finaalis BC Pirita meeskonnale 73:104. Korduskohtumises edasipääsu püüdmine muutus väga keeruliseks, pigem võimatuks ülesandeks.

Karikasarjas kasutatava handycap-süsteemi tulemusena oli SWE-7-l enne mängu kasutada 9 kolmepunktiviset, millest realiseeriti 4. Indrek Õunpuu tabas kolmest ühe, Siim Hiie kolmest kaks ja Urmas Oja samuti ühe. Seega alustati mängu seisult 12 : 0 saarlastele.

Vastas seisnud meistriliiga võistkonnal kulus natuke vähem kui kuus minutit, et jõuda viigini 16 : 16 ning sealtmaalt suurendati vahet jõudsalt. Veerandajaks oli Pirita ees 29 : 22, poolajaks 43 : 58 ja kogu mäng võeti tulemusega 104 : 73.

Kuressaarlaste treeneri Marko Oolu sõnul põruti just esimesel poolajal mängitud mees mehe kaitsega. Teisel poolajal mindi üle maa-ala kaitsele ning Oolu kinnitusel oli mängul kohe teine kvaliteet. Ool tõdes, et meistriliiga meeskonna vastu ikka ei saa, ning mäng oli nii neile kui Piritale kindlasti hea treeningmängu eest. 31-punktist vahet pidas Ool natuke suureks, olles ise lootnud 15–20-punktist vahet.

Teine kohtumine peetakse täna Tallinnas.

Print Friendly, PDF & Email