Meediatäht Liis Lass liitus Kadi raadioga (10)

Kadi raadios on taas alanud sügisprogramm. Sel hooajal on toimunud pisemaid muudatusi nii programmi osas kui ka tegijate seas.

Meeskonnaga on liitunud meedias tuntust kogunud Liis Lass, kes on Saaremaal tegev A&A kinnisvaras. Kuna Lass on pool nädalat töö tõttu Kuressaares, siis pakuti talle võimalust end ka raadiohäälena proovile panna.

Liis Lass teeb alates sellest nädalast teisipäeva õhtuti kl 18 oma saadet.

Lisaks on ta üle nädala kaastegev hommikuprogrammis. „Olin väga meeldivalt üllatunud, kui temaga esimest korda eelmisel nädalal koos hommikusaadet tegin. Äärmiselt sümpaatne inimene,” ütles Kadi raadio vastutav toimetaja Tõnis Kipper.

Teised põhisaated lähevad edasi vanaviisi. „Vaatamata sellele, et läheneb meie 15. sünnipäev, suuri ajaloolisi muudatusi ette näha ei ole,” lisas Kipper.

Print Friendly, PDF & Email