Ehitustegevus Kuressaares mattis Kaluri tee osaliselt pori alla (4)

Georg Ots SPA juures kerkiva viie kortermaja ehitustööde käigus on veomasinad katnud osa Kaluri tee asfaltkattest paksu porikihiga.

„Kaluri tee on nagu mudamülgas, ümberringi on sügavad rattaroopad, pori ja laga,“ arvustas ehitajate tegevust Kuressaare linnavalitsuse heakorra järelevalve spetsialist Lembit Rätsep, kes eile käis kohapeal olukorraga tutvumas. „Praegu on seal täielik korralagedus, mis ei arvesta ümbruses elavate inimestega,“ lisas ta.

Rätsepa sõnul on ehitusfirmad teadlikud, et nad peaksid vähemalt nädalalõpuks oma prahi ära koristama. Samas on juhuseid, kus korralagedus valitseb peaaegu objekti täieliku valmimiseni välja.

Objektil töötanud Primus Saare OÜ objektiinsener Aksel Tamm ütles, et igal õhtul küll tänavat pesema ei hakata. Tema sõnul on pori kandunud tänavale just viimastel päevadel sadanud vihma tõttu. „Peaksime kõik asjast aru saama, et tülikad momendid tuleb ära kannatada, sest pärast on jälle kõik korras,“ rääkis Tamm. „Inimestel peaks hea meel olema, et see kant korda tehakse.“

Naabruses elav Villu Vatsfeld ütles Oma Saarele, et probleem ei ole nii suur, et seda suure kella külge panna. Ka võib Vatsfeldi sõnul rahule jääda objekti töökorraldusega. „Kui tööpäev on läbi, on vaikus, ja nädalavahetusel on vaikus, aga ütleme nii, et ma saan Lembit Rätsepast ka aru.“

Piirkonnas elav Kaljo Vinn ütles, et tema ei näe ehitajate tegevuses mingit probleemi, GO SPA poolsel tänavaosal on kasutatud isegi tänavapuhastusmasinaid. „Ainult üks kallurijuht sõitis mööda, pistis pea kabiiniaknast välja ja ütles: „Vinn, lõika oma ploomipuu oksad ära, ma ei näe muidu liigelda“,“ meenutas Kaljo Vinn. „Ma ei öelnud selle peale musta ega valget.“

Print Friendly, PDF & Email