Kadunud purilaudur leiti Sõrve säärelt

Laupäeval kell 19.05 sai Kuressaare merevalvekeskus teate, et Abruka saare lähistel toimunud purjelauavõistluste ajal on üks purilaudur kaduma läinud. Võistlused toimusid Abruka saare ja Nasva sadama vahelisel merealal.

Kakskümmend minutit hiljem mootorpaadil startinud Kuressaare piirivalvekordoni meeskond asus kadunud võistlejat otsima, kuna teised võistlejad ei olnud mitu tundi kestnud tulutute otsingute ajal kadumaläinud Inget leida suutnud.

Kui piirivalve oli purilaudurit juba kaks ja pool tundi otsinud, tuli merevalvekeskusesse teade, et naisterahvaga, kes oli jõudnud purilauaga Sõrve säärele, on ühendust saadud ning ta on õnnelikult teel Kuressaare poole.

Purilauduri eksimise põhjustas suunda muutnud tuul, mistõttu võistleja kaldus kursist kõrvale ning maabus võistlustrassist pea 30 km eemal.

Print Friendly, PDF & Email