Krimi

Päästjad kutsuti diivanit kustutama. 28. augusti südaöö paiku põles Kuressaares Tallinna tänaval pooleldi lammutatud hoones diivan.

Päästeameti pressiesindaja Viktor Saaremetsa sõnul sai päästeamet väljakutse Tallinna tänavale eile öösel kell 00.06 ja esmalt teatati, et põleb vana hoone.

Päästjate kohale jõudes selgus, et vanas lammutatavas hoones põles diivan ning tuli ei olnud kaugemale levinud. Kümme minutit pärast sündmuskohta saabumist oli päästjatel tuli kustutatud. Mis täpselt tulekahju põhjustas, on selgitamisel.

Kaubaautole piisas pulberkustutist
Eile kell 9.23 teatati päästeametile, et Kuressaares Kalevi tänaval põleb kaubaauto. Päästeameti pressiesindaja Viktor Saaremetsa teatel ei olnud tegemist avariiga ning põleng kustutati pulberkustutiga omal jõul juba enne päästjate kohale jõudmist.

Print Friendly, PDF & Email