Krimi

Mees sõitis posti pikali. 25. augustil pidas politsei kinni alkoholijoobes sõidukijuhi Andrese (s 1982), kes Kaarma vallas Randvere külas sõitis pikali asutuse väravaposti. Sõidukijuht toimetati kainenema.

Vargad tegutsesid kolmes vallas
26. augustil varastati Salme vallast tuulegeneraatori mootor. Kahju on selgitamisel. Samal päeval on Kaarma vallast Mändjala külast varastatud õllevaat. Kahju avaldaja hinnangul 1000 krooni.

Ajavahemikus 21.–23. august on Kärla vallast Nõmpa külast varastatud muruniitja. Kahju avaldaja hinnangul 3500 krooni.

Põlesid mahajäetud maja ja sõiduauto
25. augustil põles Kuressaares Arhiivi tänaval vana sõjaväehoone. Päästeamet sai väljakutse kell 17.08. Kuna hoone uksed ja aknad olid lõhutud juba varem ja põles tõepoolest ainult voodi ning tegu oli tühja ja mahajäetud majaga, siis muid kahjusid ei olnud. Tulekahju põhjused on selgitamisel.

25. augusti hommikul põles Pihtla vallas Masa külas tee ääres lahtise leegiga sõiduauto. Päästeamet sai väljakutse kell 5.10. Auto hävis tules täielikult. Politsei pressiesindaja Kristi Mägi sõnul ühtegi avaldust juhtunu kohta politseisse laekunud ei ole ning politsei uurimist alustanud veel ei ole.
26. augusti õhtul kell 19.57 sai päästeamet väljakutse Kõljala külla, kus vana tühja kivihoone juures olid lõkked tehtud majale liiga lähedale. Päästeameti pressiesindaja Viktor Saaremetsa sõnul olid tuulisel pühapäeval tehtud lõkked 2,5 m ja 3 m kõrgused. Päästjad kustutasid need ära ja lugesid inimestele sõnad peale.

Print Friendly, PDF & Email