FC Kuressaare ei suutnud tabelis tõusta

Meistriliigas mängiv saarlaste jalgpallimeeskond pidi ülitähtsas kohtumises temast kaks kohta eespool paikneva Viljandi Tuleviku vastu tunnistama 0:2 kaotust.

Võit mulkide üle oleks saarlased viinud tabeli järgmisest kohast vaid punkti kaugusele. Nüüd on vahe kaheksandal kohal oleva Pärnu Vaprusega juba neli punkti.

Eelmises voorus Tallinna Kalevit võitnud Kuressaare suutis koduväljakul Tulevikuga mängida poolaja väravateta viigini. Teisel mängupoolel võtsid mulgid siiski oma ja kostitasid võõrustajaid kahe väravaga. Tulemusrikkad olid Reimo Oja ja Aleksei Savitski.

Paljud mehed on vigastatusi saanud, ütles saarlaste treener Jan Važinski, kelle arvates võis ka see mängule oma pitseri vajutada. Laupäevane mäng paistis silma oma närvilisuse poolest. Kuressaarele määras kohtunik koguni viis hoiatuskaarti. „Võitlust oli palju. Kuna tegu oli tähtsa mänguga, siis võis ka see teadmine meeste mängu mõjutada,” rääkis Važinski. Järgmises mängus kohtutakse Narvas sealse Transiga.

Print Friendly, PDF & Email