Anna Talvi on Eesti meister

Anna Talvi on Eesti meister

 

10.–11. augustil Harjumaal Ruila ratsakeskuses toimunud Eesti meistrivõistlustel ratsutamise takistussõidus võitis poniklassis (kuni 16-a võistlejad) teist aastat järjest Eesti meistri tiitli Lümanda põhikooli õpilane Anna Talvi.

Kahel päeval kokku kolmel korral läbitud 100-cm takistustega parkuuri järel oli parim tulemus (4 kp) võistluspaaril Anna Talvi ja Aramis (RK Kuldne Kabi).

Teise koha saavutasid 8 karistuspunktiga Johanna Pitk ja Okey (SRSK) ning kolmanda koha (12 kp) Katy Kullerkupp ja Toonik (Tondi RSK).

Rahvusvahelise klassiga soomlasest rajameistri Kenneth Wrede koostatud tehniliselt keerukas parkuur ning väga kuum ilm tegid võistlemise kõigile väga raskeks. Meistrivõistluste õhkkonnas oli seetõttu rohkeid takistuste mahaajamisi ja katkestamisi.

Anna Talvi on poniklassi takistussõidu Eesti meistrivõistlustel võitnud kuldmedali nii 2006. kui ka 2007. aastal, ta on ka mõlemal aastal tulnud Eesti sisemeistriks.

Samas toimunud Eesti meistrivõistlustel noorte arvestuses (kuni 21-a võistlejad) saavutas esikoha Marion Mägi hobusel Resonants (Mondes RSK) ja seenioride arvestuses Urmas Raag hobusel Loverboy (GKG).

Print Friendly, PDF & Email