Suvesaarlane proua Ester sai presidendilt käepigistuse

Suvesaarlane proua Ester sai presidendilt käepigistuse

 

Koos kahe sõbrannaga eile Triigi sadamasse president Ilvest tervitama tulnud vanaproua Ester sai tänutäheks presidendipoolse äratundmise ja kätlemise.

 Enne presidendipaari saabumist Triigi rannas kividel jalga puhanud suvesaarlane Ester rääkis Oma Saarele, et nooruses oli tal õnn näha president Pätsi ringkäiku Virumaal, hiljuti õnnestus tal aga anda roosid Inglise kuningannale.

Toomas Hendrik Ilvese presidendiks valimise üle oli Ester väga õnnelik ning aitas sellele omalt poolt kaasa möödunud sügisel valmiskampaania üritustel osaledes.

Näiteks Tammsaare pargis toimunud suurel kontserdil kandis ta särki kirjaga: „Karl Vaino valis Rüütli! Kas Sina ka?“, millega sattus ka meedia huviorbiiti. Ester oli president Ilveselt saanud särgile autogrammi ja temaga enne Estonia teatris alanud presidendivalimiste finaali kätelnud.
„Ma usun, et ta mäletab mind,“ ütles Ester

Ja tõepoolest, sadakond meetrit pärast laevalt mahaastumist, kui president oli jõudnud teda tervitama tulnud inimestega kohakuti, võttis ta juba eemalt suuna proua Estri suunas ja kätles temaga südamlikult. „Te mäletate mind,“ pöördus proua Ester liigutatult presidendi poole. „Jah, loomulikult,“ vastas president ning alustas oma ametlikku külaskäiku Saare maakonda.

Print Friendly, PDF & Email