Öine Vahtkond korraldas piketi

Öine Vahtkond korraldas teisipäeval Tallinnas piketi, nõudes aprillirahutuste korraldamises kahtlustatavana vahi all oleva Dmitri Linteri ja Maksim Reva vabastamist.

Ühenduse esindaja Aleksandr Korobovi sõnul osales aktsioonis umbes 30 inimest.

Korobov lisas, et piketil osalenud registreerisid riigiprokuratuuris avalduse, milles kutsusid võime algatama uurimist mitte ainult rahutustes osalenute, vaid ka politseinike, ametnike ja poliitikute suhtes.

“Me toonitasime oma avalduses, et peasüü aprillisündmuste eest lasub peaminister Andrus Ansipil, kaitseminister Jaak Aaviksool ja siseminister Jüri Pihlil, kes viisid riigi president Toomas Hendrik Ilvese mahitusel sisekokkupõrgeteni,” kuulutas Korobov.

Teise samalaadse piketi kavatseb Öine Vahtkond korraldada 2. augustil Gonsiori ja Reimani tänavate ristmikul.

Print Friendly, PDF & Email