Politsei sai narkojõugult kätte pool kilo amfetamiini

Keskkriminaalpolitsei sai jälile uimastikauplejate grupile, kelle valdusest saadi kätte pool kilogrammi amfetamiini.

24. mai öösel tabati Tallinna kesklinnas 42-aastane Vjatšeslav ja 23-aastane Anastassia. Vjatšeslavi sõiduauto läbiotsimisel leiti 300 grammi amfetamiini, Anastassia käekotist tuli päevavalgele veel 200 grammi amfetamiini.

Samal päeval pidasid keskkriminaalpolitseinikud jälitustegevuse tulemusena kinni ka varem tabatud isikute arvatavad kuriteokaaslased 27-aastase Stanislavi ja 34-aastase Jevgeni.
Kõiki nelja isikut kahtlustatakse narkootilise aine suures koguses ebaseaduslikus käitlemises grupi poolt, mis võib süüdimõistmisel tuua kaasa kuni 15-aastase vangistuse. Harju maakohus vahistas Põhja ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Endla Ülviste taotlusel kõik neli isikut kuni kuueks kuuks.

“Stanislav, Vjatšeslav ja Anastassia on varem toime pannud narkootiliste ainetega seotud kuritegusid ning on ka kohtu poolt kriminaalkorras karistatud,” ütles Ülviste.

Lisaks on Vjatšeslavil pooleli kohtuprotsess Pärnu maakohtus, kus ta on samuti kohtu alla antud narkootiliste ainetega seotud kuritegude eest. “Anastassia puhul on aga tegemist naisega, kelle kohus mõistis mullu süüdi narkootikumidega seotud kuritegude eest ning ta viibis vabaduses tingimisi. Samuti on teda korduvalt karistatud väärteokorras narkootilise aine tarvitamise eest,” lisas Ülviste

Print Friendly, PDF & Email