Kaarma kiigepeole ei tulnud ühtegi tantsijat

Kaarma kiigepeo selle suve tants jäi tantsimata. Kaarma valla haridus- ja kultuurinõunik Rein Orn teatas, et Kaarma selle suve tants jääb ära, sest ei ole ühtegi registreerijat. Orn lisas, et üritus plaanitakse lükata kevadesse.

„Kurb on kuulda, et üritus ära jääb, aga samas tuleb seda mõista“, sõnas üritust eelnevatel aastatel korraldanud Lea Kuldsepp. Põhjuseks, miks osavõtjaid on nii vähe, peab Kuldsepp selle suve suursündmust – noorte tantsupidu. Kuldsepp lisas, et varasematel aastatel on olnud osavõtjaid ka väljaspool maakonda ja tantsurühmi on tavaliselt on umbes kaheksa.

Sellel aastal on tantsijatel tegemist küllaga ja otsitakse uusi erinevaid üritusi. Piiprellide juhendaja Eena Mark märkis, et neil on väga kiire suvi ja võetakse vastu uusi väljakutseid. Kärla tantsurühmade juhendaja Virge Varilepp põhjendas samuti üritusel mitteosalemist tiheda suvegraafikuga.

Varilepp lisas, et kui tahad, et keegi tuleks tantsima, siis peab ürituse infot rohkem levitama. „See ei ole katastroof, et üritus sel aastal ära jääb, küll järgmisel aastal jälle toimub,“ lausus Kuldsepp.

Print Friendly, PDF & Email