Kätlin Roovik näitab saarlastele filmi „Kiirtee taevasse“ (2)

Neljapäeval kell 18 saab Kuressaare kultuurikeskuses näha Põhja-Norras elava Kätlin Rooviku dokumentaalfilmi „Kiirtee taevasse“. Sama päeva õhtul kell 19.30–21.30 võib osaleda hingeõhtul „Armastuse saladus“ ning 27. ja 30. juulil toimuvad kultuurikeskuses individuaalsed konsultatsioonid kell 9–17.

Kätlini filmi üheks eesmärgiks on lükata ümber massimeedia poolt loodud pilt Lõuna-Aafrikast kui vaesest, kriminaalsest ja haigusi tulvil maast ning näidata piirkonna imelist loodust, rahvast ja harmooniat.

Hingeõhtu eesmärgiks on õpetada inimesi oma hingega kontakti saama. Individuaalsed konsultatsioonid sisaldavad erinevaid tehnikaid, et alustada vanade mõtte- või käitumismallide väljajuurimisega ning leida tee inimese sisemise ravitsejani, hinge ja vaimsete abilisteni.

Eelregistreerumine on soovitatav. Seda saab teha kirja teel, saates Kätlinile vastava e-maili aadressile katlin.roovik@gmail.com või helistades numbril 5592 4831. Lisainfot saab aadressilt www.lap.ttu.ee/katlin/diary

Print Friendly, PDF & Email