Saaremaale võib lisanduda uus päästeauto

Päästeamet allkirjastas eile hankelepingu aktsiaseltsiga Rentcar kuue päästeteenistuse põhiauto täisteenusliisinguga kasutusrendile võtmiseks. Kinnitamata andmetel saadetakse üks uutest masinatest Saaremaale.
Uudisteagentuur BNS andmeil on lepingu kogumaksumus 25,9 miljonit krooni, mis sisaldab sõidukite finantseerimist, korralise tehnohoolduse, erakorralise ning garantiiremondi korraldamist.

Päästeameti pressiesindaja teatas Kadi Raadiole, et esialgsete plaanide kohaselt pidi üks uutest masinatest minema Kärdla päästeosakonna kasutusse, kuid vahepeal toimunud muutuste tõttu plaanitakse uus auto hoopis Saaremaale saata.

Päästeameti avalike suhete büroo juhataja Beata Perens neid andmeid veel kinnitada ei soovinud ning sõnas, et kuna autod saabuvad Eestisse alles järgmisel aastal, siis kindlat jaotusplaani neil veel valminud ei ole.
BNS-i andmeil tarnitakse autod päästeametile kahes etapis ajavahemikul järgmise aasta 1. juunist kuni 1. oktoobrini.

Print Friendly, PDF & Email