Rhodose medalistid võidutsesid Karalas

Kolmandat aastat järjest toimunud Karala odagaalal võitsid nii meeste kui naiste arvestuses Saaremaale Saarte mängudelt medaleid toonud sportlased. Spordipäeval, kus lisaks odaviskele olid kavas saapavise ja kuulitõuge, olid kohal nii maakonna kui ka saarte mängude rekordiomanik Sander Suurhans, naiste arvestuses hõbeda-pronksi võitnud Leana Vahter ja Kristi Väli.

Naiste odaviskes suutis eelmise aasta esikohta kaitsta Leana Vahter tulemusega 41.10, Kristi Väli järgnes 35.85ga ning Kairi Enn viskas 27.45. Meestest ei olnud vastast vastsele maakonna rekordimehele Sander Suurhansule, kelle pikim vise küündis täpselt 59 meetrini.

Hõbedamees Preedik Lemba edestas tulemusega 50.10 kolmandaks jäänud eelmise aasta võitjat Villu Vahterit, kes suutis visata 48.61. Vaid 40 sentimeetriga kaotas kolmanda koha Karala oma küla noormees Tiit Juulik.

Kuulitõukes võidutses naistest Leana Vahter (tulemus 10.65) ning meestest Taavo Asuja (11.21). Rändkarika teenisid Leana Vahter, Sander Suurhans ja Taavo Asuja.

Saapaviskes, kus osalejaid alates nelja-aastasest kuni üle 50-aastasteni, võitsid sõbralikus võistluses kõik osalejad.

Ürituse puhuks oli lastud valmistada ka spetsiaalne postmark.

Kaja Juulik

Print Friendly, PDF & Email