Saarte Koostöökogu loob maaelu arengustrateegiat

Mittetulundusühing Saarte Koostöökogu on välja kuulutanud hanke, leidmaks professionaalse konsultatsioonifirma, et luua oma piirkonna arengustrateegia.

Saarte Koostöökogu tegevjuhi Ahti Kurise sõnul osaleb välja valitav konsultatsioonifirma kogu strateegia koostamise protsessis. „Algul viib läbi mõttetalguid ja hiljem aitab need sõnastada ja kaante vahele panna,“ märkis ta.

Saarte Koostöökogu on organisatsioonide vabatahtlik ühendus, mis tegutseb Saare maakonnas elavate inimeste huvides ja mille liikmeteks on kõik maakonna vallavalitsused, 30 mittetulundusühingut ja 20 ettevõtet.

Organisatsioonil on võimalus suunata Saare maakonda tulevaid LEADER programmi (EL algatusprogramm) vahendeid ning alates sügisest alustatakse mõttetalgutega, mille tulemusena valmib poole aasta jooksul maaelu arengustrateegia.

Print Friendly, PDF & Email