Käimas on populaarne linnalaager Citykas

Käimas on populaarne linnalaager Citykas

 

Juba 2003. aastast korraldab Eesti Pyladese Liit Kuressaare linnavalitsuse toetusel linnalaagrit Kuressaare noortele vanuses 7-13 eluaastat, praegugi on käimas üks samasugune.

Sellel aastal on kasvatajad Reet Igav ja Marit Roos Saaremaa Ühisgümnaasiumist. Nad kommenteerisid laagrit järgnevalt: „Eelmise laagri põhjal (2.–6. juuli) saab öelda, et lapsed olid väga rahul. Kaks last tulid niisama esimesel päeval vaatama, aga lõpuks käisid iga päev usinalt kohal.”

Projektijuht Kai Saar, kes on tegelenud selliste laagrite korraldamisega juba esimesest laagrist peale teab rääkida, et laagreid tuleb teha väikeste laste suve huvitavamaks muutmise eesmärgil ja muidugi on ka pisikeste endi huvi suur. Laagris osaleja Mari (12aastane) on laagris juba kolmandat korda ja talle meeldib pakutav põnevus ja uued sõbrad. Eriti meeldib talle laagri juures see, et saab palju ujuda. Kasvatajad lisavad, et oluline on lapsed ei oleks päev läbi arvuti taga, vaid liiguksid ka väljas.

Ürituste programm on mitmekesine. Lastele pakutakse vahvaid tegevusi: bowling, sportimine (ujumine, pallimängud jms), maastikumängud, matkamine ja külastatakse seebivabrikut.

Lapsele maksab laagrist osavõtt 250 krooni ja huvilistel on võimalik 6.–10. augustini sarnasest laagrist osa võtta, informatsiooni jagab Kai Saar 56 985 022.

Print Friendly, PDF & Email