Krimi (1)

Liiklusõnnetuses kaks vigastatut. 7. juulil kella 18.09 toimus liiklusõnnetus Kärla vallas Mõnnuste küla külavahe tee 3. km-l, kus pärast piiratud nähtavusega kurvi sõitis veoauto Scania, mida juhtis 32-aastane Riho, tagant otsa sõiduautole VW Passat, mida juhtis 55-aastane Jüri, kes oli jsut sooritanud vasakpöörde kõrvalteelt peateele.

Kiirabi toimetas Kuressaare haiglasse sõiduauto tagaistmel viibinud turvavööga kinnitatud kaassõitjad 31-aastase Kristi ja 45-aastase Pireti.

Roller rammis liiklusmärki
8. juuli varahommikul kell 7.40 sai politsei teate, et Tallinna tänav 3 asuva pubi juures on motoroller maha sõitnud liiklusmärgi. Rollerijuht põgenes, jättes oma sõiduriista sündmuspaigale. Liiklusmärgi rammija isik on selgitamisel.

Purjus juht külavahel kihutamas
Laupäeva õhtul kell 19.17 registreeriti teade, et Mustjala vallas Küdema külas on punast värvi sõiduauto Ford kokku põrganud sõiduautoga Lada. Fordi juht lahkus sündmuskohalt.

Veidi hiljem, kell 19.56 helistati politseisse ja teatati, et Küdema külas kihutab ringi punast värvi Ford, mille juht võib olla purjus. Politseipatrull leidis auto, mille roolis oli alkoholijoobes Lehar.

BMW sõitis Hondale otsa
Laupäeva hommikul kell 07.41 helistati politseisse ja teatati, et Orissaare alevikus Võidu tänaval on otsa sõidetud ühe elumaja ette pargitud sõiduautole Honda. Otsasõidu tagajärjel põrkas Honda vastu puud. Õnnetuse põhjustajaks oli sõiduauto BMW juht, kes oli sündmuspaigalt lahkunud. Politsei esindaja väitel oli juht kaine.

Purjus alaealised panid pidu
Ööl vastu pühapäeva kell 02.21 teatati politseisse, et Kuressaares Muru tänaval peab lärmakas seltskond pidu. Sündmuspaigal tabas patrull viis alaealist, kellel tuvastati alkoholijoove.

Möödunud nädalavahetusel toimetati Kuressaare politseijaoskonda 17 inimest, kellest 11 jäeti arestimajja kainenema. Maakonna teedel tabati kaks roolijoodikut.

Print Friendly, PDF & Email