Korvpalluritel oli võimalus

Saaremaa korvpallimeeskond, kes tõusis alagrupist poolfinaali, ei saanud seal vastu hilisemale kuldmedalivõitjale Menorcale. Lisaks kaotati ka pronksimatš Rhodose vastu.

Treener Marko Oolu sõnul jääb kripeldama, et oma võimalust 64:73 kaotatud poolfinaalis ära ei kasutatud. „ Olime kaks minutit enne lõppu vaid neljaga taga, kuid ei suutnud midagi teha. Nad panid kiiresti kolmese ja nii see läks,” rääkis Ool. Kolmanda koha kohtumises astuti taas vastu Rhodosele, kellele oli alagrupimäng kaotatud paarikümne punktiga. „Me ei jaksanud enam,” ütles Ool. „Pärast niimoodi kaotatud poolfinaali olid mehed arvatavasti ka vaimselt läbi.” Treeneri sõnul ei rõõmusta kolmandat korda järjest saadud neljas koht teda eriti.

Meeskonna teine treener Enn Laanemäe lausus ohates, et tuleb rahul olla. „Meeskond oli hea, poisid on mängida saanud ja mängisid ka siin hästi,” rääkis Laanemäe meeskonnast ja turniirist.

Print Friendly, PDF & Email