Valitsus ei kinnitanud uut sillakomisjoni koosseisu

Eilsel vabariigi valitsuse istungil võeti majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi ettepanekul päevakorrast välja istungipunkt, millega oleks muudetud Saaremaa püsiühenduse rajamisega seonduvate probleemidega tegeleva valitsuskomisjoni koosseisu.

Ministeeriumi avalike suhete nõunik Allan Kasesalu ütles Oma Saarele, et komisjoni koosseisu soovitakse veel täiendavalt arutada.

Eelnõu kohaselt pidid Saaremaa püsiühenduse rajamise komisjoni uuteks liikmeteks saama maanteeameti europrogrammide osakonna juhataja Urmas Konsap, siseminister Jüri Pihl, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi nõunik Tiit Leier, riigikogu liige Imre Sooäär, regionaalminister Vallo Reimaa, siseministeeriumi planeeringute osakonna juhataja Jüri Lass ja keskkonnaministeeriumi asekantsler Harri Liiv.

Senistest liikmetest pidid komisjonis tööd jätkama keskkonnaminister Jaanus Tamkivi ning riigikogu liikmed Tarmo Kõuts ja Kalle Laanet.

Print Friendly, PDF & Email