Segased kullad jalgratturitele

Saaremaa teine ja kolmas kuldmedal tulid meeste jalgratta grupisõidus. Viperustega kulgenud sõidu võitis Indrek Rannama, samuti sai võidu Saaremaa meeskond.

Keerulisel rajal sõidetud võistlusel tuli anda keset võistlusdistantsi uus start, kuna mõned võistlejad olid suunatud valele teele ning sõit katkestati. Uuesti antud stardi järel sai eest minema grupp, kus oli ka meie Indrek Rannama, kes suutis finišijoone ületada esimesena. Saarlased said kuldmedali ka meeskondlikus arvestuses, kus võistkonda kuulusid Jaanus Müür, Rigo Räim, Riko Räim, Ivari Rannama ja Indrek Rannama.

Kui eile õhtul ei olnud veel teada, kas sõidu tulemused ka kinnitatakse, siis täna hommikul teatas treener Riho Räim, et pärast ala esindajate koosolekut tulemused siiski kinnitati ja saarlased võivad medaleid omaks pidada.

Print Friendly, PDF & Email