KülaTee3 jätkab Saaremaa internetiseerimist

Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus (RIA) kuulutas Saare maavalitsuse volitusel välja riigihanke Saare maakonnas interneti püsiühenduste teenuse ostmiseks, teatas infosüsteemide arenduskeskuse kommunikatsioonijuht Rica Semjonova.

Hankega otsitakse internetiteenuse pakkujat kohtadesse, kus internetiühendus praegu kättesaadav ei ole. Hanke võitja peab looma interneti püsiühenduse teenuse osutamise tehnilise valmiduse hiljemalt 1. detsembriks.

Hankekomisjoni moodustavad Saare maavalitsuse, Saaremaa omavalitsuste liidu ja RIA esindajad. Riigihange korraldatakse maapiirkondade internetiseerimise programmi KülaTee3 raames. Taotluste esitamise tähtaeg on 12. juuli.

Eelmisel aastal jäi Saaremaal edukas pakkuja selgitamata, sest eelarve ei võimaldanud pakutud tingimustel hankelepingut sõlmida. Edukas pakkuja selgus siis Muhu saare osas, selleks osutus AS Norby Telecom.

Print Friendly, PDF & Email