Bussijaam avas kodulehekülje

Kuressaare bussijaam avas interneti kodulehekülje, kust on võimalik vaadata nii kaugliinide kui ka maakondlike bussiliinide sõidugraafikuid. Samas on kaugliinidele võimalik bussipileteid ka broneerida.

Kuressaare bussijaama juhataja Tiit Kaasik ütles, et tegelikult panid nad oma kodulehekülje üles juba veidi enne jaanipäeva. „Tookord me alles katsetasime, kuidas kogu see süsteem töötab,“ rääkis ta. „Ja seepärast me kohe alguses ei soovinudki oma uuendust laialt propageerida.“

Interneti aadressil http://www.saarebussijaam.ee/index.php on võimalik vaadata kõikide nii Kuressaarest väljuvate kui ka siia saabuvate busside sõidugraafikuid. Kaugliinidele on võimalik bussipileteid ka broneerida, kusjuures broneeritud pilet tuleb välja osta hiljemalt pool tundi enne bussi väljumist.

Kuna koduleheküljel on olemas link Bussireiside veebilehele, siis on soovijatel võimalik vaadata ka mandri linnadest väljuvate busside sõidugraafikuid ja pileteid broneerida.

„Praegu kahjuks pole meie koduleheküljel üleval veel bussipiletite hindu,“ märkis Kaasik. Küsimusele, millal võiksid bussipiletite hinnad internetti jõuda, ei osanud ta teisipäeval täpset vastust anda, kuna hetkel on piletihinnad muutumas.

Kuressaare bussijaamas tehtud uuendustest nimetas Tiit Kaasik veel, et äsja avati seal euronormidele vastavad tualetid ja ka pakihoidla asub nüüdsest vanas kohas, bussijaama keldrikorrusel.

Print Friendly, PDF & Email