Kihelkonna poisid võistlesid Mini-Ernal (1)

Kihelkonna poisid võistlesid Mini-Ernal

 

Läinud nädalal osales Kautlas noorte kotkaste võistlusmatkal Mini-Erna kevadel kohaliku võistluse võitnud Kihelkonna rühma võistkond Andres Kolgi juhendamisel. Võistkonda kuulusid Ivari Tall, Oskar Süld, Härmo Lambot ja Magnus Kolk.

16 osalenud võistkonna seas saavutati tubli seitsmes koht.
Kaitseliidu Saaremaa maleva noorteinstruktori Heimar Põllu sõnul tuli poistel läbida umbes 40 kilomeetri pikkune rada, millele oli üles seatud 14 kontrollpunkti, kus ootasid erinevad ülesanded, mis nõudsid nii kiirust, jõudu, osavust kui nutikust.

Kui pärast esimest võistluspäeva olid kanged saare poisid teisel kohal, siis vingerpussi mängis neile üks kontrollpunkt, mis jäi läbimata. Sestap toodi koju ka seitsmes koht.

Mini-Ernal osalesid lisaks noortele kotkastele ka rajatagused võistkonnad Lätist ja Leedust.

Print Friendly, PDF & Email