Riiast Kuressaarde saab varsti lennata ka laupäeviti

Praegu kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti, Riia-Kuressaare marsruudil lendavad lennukid hakkavad 30. juunist lendama ka laupäeviti.

Kuresaare lennujaama direktor Mati Tang põhjendas lisalennupäeva sellega, et teenust tahetakse muuta paindlikumaks ja inimestele rohkem kättesaadavaks. „Praegu on veel vara rääkida mingitest statistilistest näitajatest,” lisas ta.

Saaremaa SPA Hotellide müügi- ja turundusosakonnajuhataja Marge Täks leiab, et kolmas lennupäev annab olulise panuse nädalalõpureiside osas, sest inimesed jõuavad kiiremini, väiksema ajakuluga kohale. „Üldse töötab see liin ennast alles sisse,” mainis ta.

Lennukompanii Aribaltic Kuressaare ja Riia vahelised lennud hakkasid toimuma käesoleva aasta 3. maist. Lend kestab ligi 40 minutit.

Print Friendly, PDF & Email