Kaupluselamu esine platvorm põhjustab tüli (3)

Tallinna tn 14A asuva kaupluselamu platvormi omandanud OÜ Postman Grupp kavatsus ehitada Ajamaja ja linnavalitsuse hoonet ühendaval sirgel välja äri- ja teeninduspinnad võib põrkuda majaomanike ja hoones tegutsevate äriomanike vastuseisule.

Riigi enampakkumiselt Tallinna tänava äärset kõnniteed ning kaupluselamut eraldava platvormi omandanud OÜ Postman Grupp esindaja Ragnar Põllu ütles Oma Saarele, et ta ei nõustu linnavalitsuse tingimusega, mille kohaselt tuleb uute äripindade ehitamine kooskõlastada kõigi Tallinna 14 korterite ja äripindade omanikega. Eelkõige teeb Ragnar Põllule muret kooskõlastuse saamine majas tegutsevatelt ettevõtetelt, kelle äripinnad kaotavad visuaalselt oma atraktiivsuse.

„Omandasin riigilt juba kehtiva detailplaneeringuga kinnistu, kuid paraku on selles sisalduvaid kooskõlastamise nõudeid suhteliselt võimatu täita.

Projekteerimistingimustesse on konflikt juba sisse kirjutatud,“ rääkis Põllu. Kuna kaupluselamus tegutsevate äripindade omanik üritas vaidlustada riigi enampakkumise tulemusi, siis on Põllu sõnul raske uskuda, et ta juurdeehituse kooskõlastaks. „Ma ei saa temalt iialgi neid kooskõlastusi,“ lausus Põllu.

Teisipäevasel istungil jättis linnavalitsus Ragnar Põllu vaide rahuldamata, ärimees omalt poolt kaalub linna andmist kohtusse.

Print Friendly, PDF & Email