Ida-Niidu lasteaeda juhib Helin Vinter (1)

Eile kinnitas Kuressaare linnavalitsus oma istungil Ida-Niidu lasteaia uueks juhatajaks Helin Vinteri. Linna haridusnõuniku Õilme Salumäe sõnul oli Vinter lasteaia juhataja kohale kandideerinud kahest kandidaadist komisjoni arvates parim.

„Kuressaarest pärit Helin Vinter on töötanud samas majas 16 aastat, lõpetanud 2004. aastal pedagoogikaülikooli bakalaureuseõppe ja 2006. aastal magistrantuuri alushariduse alal,“ tutvustas Salumäe, kelle sõnul tekitab väikest elevust asjaolu, et varem juhtis Ida-Niidu lasteaeda Helin Vinteri ema Liilia.

Salumäe sõnul peaks aga see asjaolu andma vastsele lasteaiajuhatajale tema töös kindlasti plusspunkte juurde, sest ta teab, mis töö teda ees ootab ning on juba perekondlike sidemete tõttu lasteaiaga tugevalt seotud olnud.

Print Friendly, PDF & Email