Saarlaste olümpia

Jaanikuu viimasel päeval asub meie kodusaare sportlaste kõigi aegade suurim esindus võistlustulle Rhodosel toimuvatel XII Saarte mängudel.

Nädala jooksul üritatakse anda kindlasti endast parim, et saavutada suurepäraseid tulemusi, hoides sellega kõrgel Saaremaa ja kogu Eesti au ning püüdes täita püstitatud isiklikke ja võistkondlikke eesmärke.
Meie jaoks on see nagu miniolümpia! Toimub regulaarselt 2-aastase intervalliga, kavas erinevad spordialad, võitjate pärjamine ja lipu heiskamised, avatseremoonia ja sellel esindusriietuses marssimine, dopingukontrollid ja olümpiaharta järgimine, majutus mängude külas, meie parimate osavõtt ning loodan, et ka kodusaarte elanike tulihingeline kaasaelamine mängudel toimuvale. Sportlaste jaoks on kindlasti olulisel kohal ka läbi pika ajaloo kõlama jäänud olümpiadeviis “Citius, altius, fortius”.
Tänan toetajaid, sportlasi ja treenereid, SSMA liikmeid ning kõiki, kes vähemalgi määral aitasid kaasa sportlaste heale ettevalmistusele ja Saaremaa delegatsiooni lähetamisele mängudele.
Püüame anda endast parima ning loodame saarlaste kombel, et kõik läheb kenasti!
Mati Mäetalu
delegatsiooni juht

Print Friendly, PDF & Email