OÜ Ensert mõju kogukonnale on parim Eestis (2)

OÜ Ensert mõju kogukonnale on parim Eestis

 

Möödunud nädalal tunnistati jae- ja hulgimüügifirma OÜ Ensert Eesti parimaks vastutustundlikuks ettevõtteks kogukonnamõju kategoorias.

Balti riikide väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid haarava vastutustundliku ettevõtluse uuringu tulemusena saadud tiitel tuli Saaremaa ettevõtte OÜ Ensert tegevjuhile Märt Käeselile üllatusena.

„Kunagi talvel saadeti mulle üle saja küsimusega e-mail,“ rääkis Käesel, lisades, et tookord ei olnud ta üldse kindel, kas vembutama hakanud arvuti vastused ka teele saatis või mitte. „Mingil hetkel võeti minuga siiski ühendust ja täpsustati vastuseid,“ selgitas Käesel konkursi käiku.

Ensert sai preemia silmapaistva tegevuse eest laste heaolu eest hoolitsemisel. „Oleme aastate jooksul toetanud paljusid noori ja nende üritusi,“ märkis Käesel, tuues näiteks võimalusel abikäe ulatamise Saaremaa poistekoorile ning miniteatripäevade ja solistide konkursi korraldajatele. „Mitmed aastad oleme aidanud paljulapseliste perede klubi,“ rääkis tegevjuht.

Märt Käesel hindab tiitlit kõrgelt, olgugi, et erinevaid autasusid ja tänukirju on hulgaliselt saadud varemgi. „Neljateistkümne aasta jooksul on see kõige kõvem tunnustus,“ märkis Käesel, rõhutades, et tegemist on üle-eestiliselt parimaks tunnistamisega.

Käeseli sõnul läheb ettevõttel praegu hästi. „Hindeks paneks neli pluss,“ naerab tegevjuht.

PW Partnersi koordineeritud konkursi üldvõitja oli Ammende Villa, erinevates kategooriates tunnustati lisaks Eurofoto OÜ-d (keskkonnamõju) ja FK Teenused OÜ-d (jätkusuutlikkus).

Print Friendly, PDF & Email