Purjus peaga ja lubadeta sõit võib tuua 24 000-kroonise trahvi (9)

Purjus peaga ja lubadeta sõit võib tuua 24 000-kroonise trahvi

 

18. juuni öösel kella 00.30 ajal oli liiklusõnnetus Pihtla vallas Pihtla-Kõnnu tee esimesel kilomeetril, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Janno (sünd 1987) libises kurvis pidurdamise tagajärjel sõidukiga kraavi.

Juhtunust kellelegi varalist kahju ei tekkinud ja isikutest keegi viga ei saanud. Juht tunnistas oma süüd ning talle koostati väärteomaterjal, teatas Kuressaare politseijaoskonna infojuht Kristi Mägi.

Väärteomenetlus algatati paragrahvide järgi, mis käsitlevad mootorsõiduki juhtimisõiguseta juhtimist (maksimaalne rahatrahv 6000 krooni) ja sõiduki alkoholijoobes juhtimist (maksimaalne rahatrahv 18 000 krooni). Kohalike elanike sõnul tundnud uljas autojuht muret selle üle, kas juhtunu mõjutab tema veel tegemata ARK-i eksameid juhiloa saamiseks.

Ka Salme vallas sõitis 17. juunil auto teelt välja. Häirekeskus sai teate kell 17.26, et Salme vallas Kaugatomas on auto kraavis. Inimesed said autost ise välja, päästjad tõmbasid masina uuesti teele.

Print Friendly, PDF & Email