Politsei palub abi kurjategijate tabamisel

Ööl vastu reedet, 15. juunit, veidi enne kella kolme tungiti Kuressaare linnas Transvaali tänaval kallale Soome kodanikule, 1987. aastal sündinud noormehele.

Kannatada saanud noormees ütles politseile, et tol õhtul ja öösel viibis ta Kapteni kõrtsis. Elamiskohta siirdumise ajal olevat teda Transvaali tänaval rünnanud viis või kuus eesti keelt kõnelevat noormeest, kes peksnud teda käte ja jalgadega. Kurjategijad võtsid kannatanult mobiiltelefoni Nokia ja rahakoti, milles oli 350 eurot sularaha, pangadokumendid ja juhiluba Jere Antero Paajaneni nimele.

Politsei palub kõiki, kel on kirjeldatud kuriteo kohta infot või kes ööl vastu 15. juunit viibis Kapteni kõrtsis ja märkas midagi kahtlast, helistada telefonil 45 49 710 või 45 49 741. Küsida komissar Marko Mägit.

Print Friendly, PDF & Email