Suvine akvarellipidu kultuurikeskuses

Suvine akvarellipidu kultuurikeskuses

 

Reedel avasid Kuressaare kultuurikeskuse saalis oma teise ühisnäituse Saaremaal Eesti Akvarellistide Ühendusse kuuluvad kunstnikud.

„Akvarelli suvepidu” oli avama tulnud kolm autorit: Virve Albri, Mall Paris ja Eesti Akvarellistide Ühenduse esinaine Tiiu Pallo-Vaik. „Siin on suurem osa meie akvarellipaletist – võib näha, kuivõrd palju stiile, kuivõrd palju võimalusi on kunstis, akvarellitehnikas. Tegelikult on akvarell tänapäeval üha rohkem tunnustatud kunst ja liigub sama moodi nagu muud kunstialad – huvitavamate ja mitmekülgsemate võimaluste poole,” tutvustas näitust Pallo-Vaik.

Kultuurikeskuse saalis on üleval 40 tööd 22 autorilt, nende seas Valli Lember-Bogatkina, Toomas Rein, Sigrid Uiga, Mari Roosvalt, Tiiu Pallo-Vaik jpt. Eesti akvarellistide ühingusse kuulub praegu 40 liiget. Näitusel on väljas ka neist vanima, 95-aastase Enno Lehise tööd.

“Akvarelli suvepeol” kohtuvad värvirõõm ja vaataja. Juba teist aastat korraldatud kevad-suvine näitus on saamas traditsiooniks ja õhku jäeti lootus 2009. aastal taas Kuressaares kohtuda.

Akvarellinäitus jääb avatuks 4.augustini.

Print Friendly, PDF & Email