Maaliline maailm Ajamajas

Reedel avas Ajamaja galeriis oma isiknäituse Tiiu Pallo-Vaik.

Kunstnik on lõpetanud Tartu kujutava kunsti kooli ja Eesti riikliku kunstiinstituudi maali eriala, kus praegusel ajal on ise maalieriala õppejõud. Oma õpetajateks peab ta Aleksander Suumani, Kaljo Põllut, Ilmar Malinit ja Johannes Võerahansut.

Tiiu Pallo-Vaik kasutab vaheldumisi õli- ja akvarellitehnikat, leides, et üks täiendab teist. Isiknäitusi on ta korraldanud juba 1969. aastast alates ning üsna mitmel korral jõudnud oma töödega ka Saaremaale. Kuressaares avas Pallo-Vaik lisaks isiknäitusele ka Eesti Akvarellistide Ühenduse näituse.

„Oma maalidel jätan ma mõtlemisainet ja ruumi vaatajale. See annab talle võimaluse olla kaasautor kunstnikuga,” ütles autor oma näituse tutvustuseks.

„Maaliline maailm” jääb Ajamaja galeriis avatuks kuni 12. juulini.

Print Friendly, PDF & Email