FC Kuressaare jällegi kaotaja

FC Kuressaare andis käest viigi, kui laupäevases mängus Tallinnas sealse Kalevi vastu ei suudetud penaltit realiseerida. Juba teist korda sel hooajal eksis karistuslöögil Janek Meet. Kaotusega 1:2 kirjutati Kuressaare tabeliseisu juurde ümmargune null.

Selle hooaja üllataja Tallinna Kalevi vastu kulges mäng enamjaolt võrdselt. Esimesena suutis väravani jõuda Kuressaare, kes Dimitri Kulikovi väravast 43. minutil juhtima läks. Poolajale mindi külaliste eduseisus.

Kuigi Kuressaare ei andnud alla ka teise poolaja alguses, suutsid kalevlased kiirest kontrarünnakust lüüa 60. minutil viigivärava, kui Tiit Tikenberg saatis palli väravasse pärast kiirrünnakut.

Viigiseisus oli väravavõimalusi mõlemal võistkonnal, kuid kõigepealt tegi saatusliku vea vastaste puurivaht Hermanson, kes tõmbas karistusalas maha Dimitri Kulikovi, ning kohtunik määras saarlastele penalti. Lööki asus sooritama sel hooajal juba kord penaltil eksinud Janek Meet, kes ka nüüd ei suutnud lööki väravaks vormistada. Nõrgalt paremasse nurka läinud löök ei olnud Hermansonile probleem. „Ei tulnud nii, nagu tahtsin. Pall läks mööda maad nurka,” ohkas Meet, kinnitades, et tema enam penalteid lööma ei hakka.

Meeti sõnul saarlaste mäng pärast ebaõnnestunud penaltit siiski ei lagunenud, vaid mehed üritasid siiski väravat lüüa. Kuid sihile jõudsid võõrustajad. Teisel üleminutil saatis taas kord palli võrku Tiit Tikenberg.
Järgmise kohtumise mängib FC Kuressaare teisipäeval võõrsil Viljandi Tulevikuga.

Print Friendly, PDF & Email