Eripedagoogid kaitsesid täiendkursuse lõputöid

Koolituskeskuse Osilia 160-tunnine eripedagoogika täiendkursus kulmineerus läinud kolmapäeval lõputööde kaitsmisega. Kuna kõik kursuslased on töötavad pedagoogid, said nad lõputöö teema valida, lähtudes oma kooli vajadustest ja huvidest.

Lõputööde seas oli teemasid, mis käsitlesid käitumishäiretega õpilaste toimetulekut koolis, õppima õppimist, õpiraskusi, uimasti ja teismeliste probleeme, loovuse kasutamist lapse arendamisel, valmisolekut positiivseteks muutusteks, lapse ja lapsevanemate suhteid.

Osilia koolituskeskuse juhataja Maie Meius ütles, et kursus korraldati Orissaare internaatkooli hiljuti meie hulgast lahkunud direktori Liivi Kostjušenko ettepanekul ja et täiendkoolitusel osalenud saavad kasutada kõiki lõputöid koolipraktikas.

Lõputööde kaitsmise komisjonis olid Viivi Neare (Tallinna ülikooli lektor), Malle Eglon (Tallinna ülikooli avatud ülikooli TÕK koolitusjuht) ja Maie Meius.
Koolituskeskus Osilia tegutseb 1996. aastast. Eelmise aasta 8. detsembril tähistati konverentsiga oma tegutsemise 10. aastapäeva.

Print Friendly, PDF & Email