Lustjalas algasid batuudiakrobaatika kursused

Teisipäeval algasid Kuressaares, Lustjala mängumaal, batuudiakrobaatika 10-tunnised algkursused lastele.

Treener Heiko Kulli sõnul on kursuste lõppeesmärk õpetada lapsi batuudil hüppamisega kaasaskäivaid ohte märkama ning neid vältima. Samuti omandatakse kursustel oskus ja tunnetus, et batuut võimaldab oskajale oluliselt rohkem kui vaid üles-alla hüppamine.

Kursuse läbinutel on edaspidi võimalus jätkata treeninguid juba võistlus- ja esinemisrühmas. Ent isegi vaid algkursusel käinutel on kindlasti eeldusi parandada oma tulemusi koolispordis, rääkimata tervisest ja headest emotsioonidest, mida kursus pakub.

Lustjala kursusele on mõistlik tulla alates 6.–7. eluaastast. Edaspidi on plaanis korraldada kursus ka täiskasvanutele – näiteks emadele, kellel on soovi oma kehakaalu kontrolli all hoida ja enesetunnet parandada. Selleks on Lustjalas päris head võimalused: samal ajal kui lapsed lustivad mängumaal, teevad emad samas batuuditrenni.

Print Friendly, PDF & Email