Krimi

Kaks avariid: üks surnu ja üks vigastatu. 11. juunil kella 8.45 ajal sõitis Ford Focus, mida juhtis Liivi (s 1957) Kuressaares Aia tänaval teelt välja kraavi. Sõiduauto juht toimetati Kuressaare haiglasse.

11. juunil kella 16.47 ajal toimus liiklusõnnetus Leisi vallas Orissaare–Leisi–Mustjala tee 30. kilomeetril, kus mootorratas IŽ Planeta, mida juhtis juhtimisõiguseta ja kaitsekiivrita Marko (s 1981), kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis Piret (s 1964). Mootorrattur suri saadud vigastustesse sündmuskohal.
Pätt võttis mobiili käest
7. juunil tungis 1972. aastal sündinud mees Kuressaares Vallimaa tänaval kallale 1985. aastal sündinud naisele ja võttis temalt ära mobiiltelefoni.

Toit kõrbes pliidil
11. juunil kell 18.37 teatati päästeametile, et Kuressaares Juhan Smuuli tänaval asuvast majast tuleb korteri aknast suitsu.

Päästjate kohale jõudes selgus, et suitsu põhjustas pliidil kõrbema läinud toit. Kiirabi vaatas korteris olnud inimese üle.

Print Friendly, PDF & Email