Euromaja saab lähiajal poole kohaga juhataja (2)

MTÜ Eurohouse juhatus on leidnud sobiva inimese, kes võiks asuda vedama hetkel ametliku juhita nn Euromaja.

Juhatuse esimehe Raimo Korhoneni sõnul on juhataja kandidaat pärit mandrilt, kuid enamat ei soostunud ta veel avaldama. „Esialgu on plaanis, et inimene võetakse poole kohaga tööle maavalitsusse ning poole kohaga juhib Euromaja,“ selgitas Korhonen.

Saare maavanem Toomas Kasemaa ütles, et läbirääkimised tööle asujaga on pooleli, kuid loodetavasti jõuavad lõpule lähima kuu jooksul. Euromaja juhtimine kujuneb maavalitsuse majandusosakonna spetsialistina tööle võetava inimese kaasülesandeks. Kasemaa sõnul ei tähenda see rangelt seda, et poole tööajast tegeleb ametnik maavalitsuse küsimustega ja poole Euromajaga. „Eesmärk on, et kõik maakonna arenguks vajalikud projektid viidaks ellu ehk et tööd tehakse 100 % maakonna heaks.“

Eelmine Euromaja juhataja, praegu juhatuse liige Merit Trei ei usu, et maavalitsuse töötaja jõuaks efektiivselt tegeleda euroküsimustega. „Tean oma kogemusest, et see on rohkem veel kui täiskohaga töö,“ märkis Trei, lisades, et parim lahendus oleks põhikohaga juhataja leidmine.

Print Friendly, PDF & Email