Kuressaare Levadiale vastu ei saanud

FC Kuressaare jalgpallimeeskond kaotas suurelt 5:0 turniiritabelis teisel kohal olevale FC Levadiale. Kaks väravat lõi tallinlaste kasuks Indrek Zelinski.

Laupäeval Kuressaares mängitud kohtumises suutsid külalised esimese värava lüüa juba kuuendal minutil, kui esimese tabamuse sai kirja Zelinski. Pool tundi hiljem jõudis sama mees uuesti sihile, lüües poolajaseisuks 2:0.
Teisel poolajal suutsid levadialased sihile palli Kuressaare väravasse saata veel kolmel korral, seda tegid Maksim Smirnov, Andrei Šardin ja Marius Dovydenas.

FC Kuressaare peatreener Jan Važinski ütles klubi pressiteenistusele, et väravaid löödi neile liiga palju. Samas märkis treener, et võrreldes viimase suure kaotusega Narva Transile oli seekordne mäng oluliselt parem. Važinski sõnul ei suutnud Levadia neid ainult oma värava alla suruda.

Eelmises mängus kaotas FC Kuressaare teisipäeval tabeli viimasele, Lasnamäe Ajaxile, 1:0. Järgmise mängu peavad saarlased laupäeval, kui Tallinnas võõrustab neid üks peamisi konkurente JK Tallinna Kalev.

Print Friendly, PDF & Email