Tiigrihüpe toetas Saaremaa koole

Kuus Saare maakonna kooli läbis edukalt Tiigrihüppe SA korraldatud infotehnoloogiavahendite soetamise konkursi “Õppiv Tiiger meie koolis” ning sai toetust kokku ligi poole miljoni krooniga.

Saare maakonnast esitas taotluse 14 kooli, soovitud summa eraldati Orissaare gümnaasiumile, Kuressaare vanalinna koolile, Kuressaare, Aste ja Salme põhikoolidele, Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumile. Üks konkursil osalemise tingimusi oli ka, et koolipidaja/omavalitsus lisab juurde sihtasutuse antavaga võrdse summa.

Orissaare gümnaasiumi informaatiku Raivo Reinarti sõnul on koolil plaanis parandada selle rahaga õpetajate töötingimusi. „E-kool nõuab normaalset arvutit igale õpetajale,“ märkis Reinart ning lisas, et loodetavasti saab õppetingimusi kaasajastatud ka arvutiklassis.

Print Friendly, PDF & Email