Ühe päevaga 30 väravat

FC Kuressaare süsteemi kuuluvad võistkonnad suutsid pühapäeval lüüa kolme mänguga 30 väravat, endale lasti lüüa vaid kaks.

Väravatesaju algatas JK Muhumaa, kes IV liiga läänetsooni kuuenda vooru mängus võõrustas Kuressaares hiidlaste Emmaste JK-d Dagöplast. Pärast 6:0 võidetud poolaega lisati oma kontosse veel kaks väravat. Saarlaste poolt olid täpsed Priit Post kolmel korral, kahe väravaga said maha Diego Kruusik ja Timo Ojavee, ühe autoriks oli Marko Saar. Hiidlased suutsid siiski auvärava lüüa ning mäng lõppes seisul 8:1.

Väravate löömise kunsti näitas Salme staadionil II liiga lääs/lõuna tsoonis Kloogat võõrustanud Sörve, tulemus 15:1 ei ole jalgpallis just igapäevane nähtus. Eeldusel, et ühes liigas mängivad võistkonnad peaksid teoreetiliselt võrdsemad olema. Sörve pani asjad paika juba esimesel poolajal.

Sarnaselt Muhumaa mängule oli poolajavileks seis 8:0 võõrustajate kasuks. Külalised said teisel poolajal maha küll ühe väravaga, kuid Sörve lisas oma kontosse veel seitse väravat, ja mäng lõppes 15:1. Täpseimad oli Sörve mängijate poolt Mikk Rajaver (5 väravat), Hans Hiiuväin (3 väravat), Sander Laht (2 väravat), Mario Pruul (2 väravat), Elari Valmas, Urmas Rajaver ja Kristen Mere.

Ilusale päevale panid väärilise punkti FC Kuressaare naised, kes alistasid koduväljakul Viljandi Tuleviku naiskonna 7:0. Avapoolaja vaid seisuga 2:0 võitnud saarlannad lisasid teisel mängupoolel gaasi, sahistades vastase väravavõrku veel viiel korral. Värava lõid Maarjan Rand ja Liisi Salong kolmel korral, ühe värava lisas Kateriin Pani.

Print Friendly, PDF & Email